Insta Travels nieuwe reistitel voor Kosmos Uitgevers

IMG_2265 2

Kim van Weering publiceert haar eerste boek INSTA TRAVELS komende zomer bij Kosmos Uitgevers. De Alkmaarse freelance reisjournalist heeft een boekcontract getekend bij redacteur Hans Koenen voor een geïllustreerd reisboek waarin ze de mooiste en meest bijzondere plekken verzamelt die ze tijdens het eigen reizen heeft aangedaan. Daarnaast bevat het boek veel inspiratie omdat ze met meerdere andere reisloggers praat en hen laat vertellen over hun ideeën en ervaringen.

Kim was me opgevallen toen ik een van haar foto’s voorbij zag komen in een Amerikaans boek van @dametraveller. We spraken vervolgens af voor een koffie in Alkmaar en hebben samen een plan gemaakt voor haar eigen reisboek. Daarin kan ze nu laten zien wat ze zelf in huis heeft.

‘Omdat onze tijd schaars is tegenwoordig en daarom bereid ik me altijd goed voor wanneer ik op reis ga.  Waar ga we naartoe, welke hot sports moet ik gezien hebben, waar zitten de leukste tentjes en welke strandjes mag ik niet overslaan? Ik zorg dat ik al heel wat dingen op mijn lijstje heb staan voordat ik het vliegtuig in stap. Zo weet ik waar ik naartoe moet, en is bovendien mijn reis en alle voorpret voor een groot deel thuis al begonnen.

En dat is precies wat ik in dit boek beoog te doen. Ik heb het huiswerk al gemaakt en geeft hier in mijn boek INSTA TRAVELS aan jou mee waar jij naartoe moet op je volgende reis. Laat je door mij inspireren en informeren. Straks sta je in hetzelfde decor als ik!’