Maarten Boers Literary Agency

Welkom op de site van Maarten Boers Literary Agency.

Ben je op zoek naar een uitgeverij voor je manuscript of heb je een idee voor een boek? Dan help ik je graag verder. Het is mijn doel als literair agent auteurs te helpen bij het vinden van een juiste uitgeverij voor hun boek en auteurs te begeleiden wanneer ze eenmaal een uitgeverij hebben gevonden. Die begeleiding bestaat uit een zakelijke kant, waarbij ik de belangen van de auteur behartig en een redactionele kant. Ik werk dan nauw samen met de auteur en begeleid het schrijfproces van begin tot eind.

Neem contact op via: maarten@maartenboers.cc

telefoon 06 – 37 16 75 14

Met Thomas Rijsman en Nordin Ghoudanni
Met Thomas Rijsman en Nordin Ghouddani

Maarten Boers Literary Agency
Fazantstraat 23
1171 HR Badhoevedorp
bank NL28ABNA0840313675
btw-id NL001680126B75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *